Day: September 24, 2017

AKU TARIK RAMBUT PEREMPUAN TU TANYA APA YG DIA BUAT KAT RUMAH MASA AKU TAK ADA. LAKI AKU CUBA LERAIKAN. AKU TERAJANG LAKI AKU..

Aku tarik rambut perempuan tu tanya apa yg dia buat kat rumah masa aku tak ada. Laki aku cuba leraikan. Aku terajang laki aku.. Gambar sebagai hiasan Salam warga krt. Saya tumpang fb kawan post memandangkan dia pernah post dekat page ni. Saya cuma nak cerita masalah rumahtangga saya yg diganggu oleh org ketiga. Dan…

Adakah Bentuk Hidung Ini Mencerminkan Personaliti Anda? Jom Tengok

  Hai, tengah fikir pasal kos sara hidup lagi ke? Bertenang dulu, mari rehatkan minda sekejap. Hari ini kita teruskan dengan permainan yang seterusnya, kali ini lebih ringkas daripada yang sebelumnya. Game jenis santai yang berkait dengan personaliti diri ni memang seronok, daripada tarikh lahir, tapak tangan sampai lah ke bentuk hidung pun orang buat andaian.…

Close