Lelaki Tak Dengar Cakap Selepas Baca Tanda Amaran Jangan Sentuh Dinding Kaca Akuarium,Inilah Padahnya Bila Dah Degil

Jom Share...

 

Bagi anda yang menyukai kehidupan lautan, pasti pusat akuatik hidupan air menjadi pilihan anda. Di sini terdapat banyak spesis kehidupan laut di kumpulkan mengikut kategori tertentu.

Dengan adanya pengalaman berjalan di bawah air sambil melihat haiwan laut berenang-renang, ia merupakan satu pengalaman yang tidak dapat di lupakan.

Bukan sahaja orang dewasa malah anak-anak juga akan gembira melihat bentuk haiwan yang masih belum di lihat sebelum ini.

Bagi seorang lelaki ini, dia berjalan di sebuah muzium kehidupan laut dan meninjau-ninjau akuarium yang ada di situ. Salah satu akuarium yang menarik perhatian beliau ialah yang ini.

Di skrin kaca akuarium besar itu sudah ada notis yang jelas menunjukkan agar tidak menyentuh  dinding kaca itu. Jika sentuh, apa yang berlaku selepas itu adalah di bawah risiko sendiri.

Namun lelaki itu tetap mendekati dinding kaca itu kemudian menyentuhnya beberapa kali.

Dengan sentuhan makin kuat, lelaki itu melihat ada seekor ikan jerung datang berenang ke arahnya. Nampaknya sepertinya biasa-biasa sahaja namun tidak ada hal yang aneh berlaku.

 

 

Selang beberapa saat selepas itu, apa yang berlaku pada dinding kaca akuarium itu betul-betul membuatkan lelaki itu sangat terkejut dan dia pun jatuh sambil terduduk. Di rauk wajahnya dia di lihat sangat terkejut dan tidak sangka dengan apa yang di lihatnya.Nak tahu apa yang jadi sebenarnya? Anda boleh tonton rakaman video ini :


 

 

Sumber : kisahdunia

Jom Share...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shares
Close